Промоционален пакет от издателство "Български законник"

Издателство „Български законник“ обяви, че в отговор на засиленото търсене от читателите си, пуска промоционален пакет, включващ както най-новите негови книги, така и всички актуални печатни и електронни издания, които предлага.

Пакетът се нарича „Сигурно счетоводство“ и включва 7 издания. Книгите „Новият закон за счетоводството - 2016 с цялостен експертен коментар на Иван Симов“ и „Новите счетоводни стандарти - 2016 с цялостен експертен коментар“, едномесечен абонамент за печатните варианти на списание „Български законник“ и вестниците „Седмичен законник“ и „Главен счетоводител“, 30-дневни пароли както за актуалните публикации и архива от 2009 г. насам на zakonnik.bg, така и за счетоводно-правна информационна система „Експертис“ - ekspertis.bg. Промоционалният пакет е на цена от 49 лв. без ДДС, с включена безплатна доставка чрез Български пощи.
 
Цитат
Издателството предлага на всеки, който иска самостоятелно да се увери в качеството на публикуваните статии, безплатен тестови демо-достъп на всички материали.
В началото на следващата година от Български законник подготвят семинар, разглеждащ новите моменти и актуални проблеми по ЗДДС с лектор Мина Янкова, промените в осигурителното законодателство с лектор Аспасия Петкова и новият Закон за счетоводството и промените в ЗКПО с лектор Мина Димитрова. Както всяка година, онези които не са могли да присъстват, след провеждането на семинара ще имат възможност да закупят диск с пълния запис на семинара.

През 2016 г. издателството ще продължи практиката си напълно безплатно за своите абонати да приема конкретни въпроси и спешни счетоводни казуси, на които отговарят експерти и специалисти от съответната област, като Ивайло Кондарев, Бойка Брезоева, Мина Янкова, Стоян Дурин, Даниела Дурина, Христо Досев, Али Вейсел, Мина Димитрова, Аспасия Петкова, Иван Симов, Нели Вангелова, Милена Кирилова, Нина Манолова, Андрей Александров и др.


Рeкламно съобщение от Издателство „Български законник“